Glasbewassing

Glasbewassingen voor zakelijke en particuliere klanten

Wanneer u een glasbewassing uit laat voeren door Flip Schoonmaak dan gaat ons team van professioneel geschoolde en ervaren glazenwassers aan de slag om ervoor te zorgen dat uw ramen streeploos schoon zijn. Ook de kozijnen zitten bij deze service inbegrepen. Wij voeren glasbewassingen uit voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Advies en prijsopgave

Interesse in een glasbewassing? Flip Schoonmaak komt graag naar u toe voor een kosteloze opname. Daarbij beoordelen wij wat voor uw pand de meest geëigende en betaalbare oplossing is. Aan de hand van deze informatie geven wij een vrijblijvend advies en een passende prijsopgave.

natuurlijk schoon

Wij voeren glasbewassingen uit voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Werkwijze glasbewassing

Bij het wassen van uw ramen maakt Flip Schoonmaak gebruik van laddermaterialen. Daardoor zijn wij in staat om ramen tot een hoogte van 10,25 meter te wassen.

Bij werkzaamheden op hoogte maken wij gebruik van diverse soorten hulpmiddelen. Eén van de veelgebruikte systemen die wij hiervoor inzetten is de telescoopwasinstallatie. Een systeem dat gebaseerd is op het gebruik van gedemineraliseerd en onthard water en waarmee we hoge en moeilijk bereikbare plaatsen kunnen bereiken. Bij de uitvoer van dit soort werkzaamheden is het ook mogelijk om een steiger, hoogwerker, hangbakje of kraan in te zetten waarmee de werkzaamheden kunnen worden ondersteund.

Neem contact op