Over ons

Aantoonbare expertise op gebied van schoonmaak

Flip Schoonmaak is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf met bijna 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Als organisatie zijn we bijzonder trots op de door ons behaalde ISO 9001:2008, VCA* en OSB keurmerken. Zo kunnen we met recht zeggen dat we aantoonbaar expert zijn op het gebied van schoonmaak. Dat doen we 24 uur per dag, waarbij u als klant het gewenste moment bepaalt. Als organisatie hebben we namelijk flexibiliteit en daadkracht hoog in het vaandel staan.

Geschoold en gemotiveerd personeel

Flip Schoonmaak is een relatief platte organisatie waarin ruim 100 goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers zorgdragen voor de levering van diverse soorten schoonmaakdiensten voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Als schoonmaakbedrijf zijn we actief in een werkgebied dat ligt binnen de driehoek Nijmegen, Eindhoven en ’s Hertogenbosch, waarbij het accent ligt op het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Bij Flip Schoonmaak bedienen we een grote groep uiteenlopende opdrachtgevers. Dat geldt voor zowel de omvang van de bedrijven alsmede het soort bedrijf dat we bedienen.

natuurlijk schoon

Bij Flip Schoonmaak leveren we uitstekende kwaliteit tegen marktconforme prijzen.

Veelzijdig, innovatief en met respect

Flip Schoonmaak is een veelzijdige, innovatieve facilitaire dienstverlener die graag een bijdrage levert aan een aangename leef- en werkomgeving. We trachten dit te realiseren met respect voor mens, natuur en milieu. In dit kader passen we al jaren de microvezelmethode toe; dat houdt in dat we als organisatie op een milieuvriendelijk en ergonomisch manier opereren.

Samen met u naar de gewenste oplossing

In de loop van 2015 gaan we zo veel mogelijk over op de toepassing van cradle to cradle (C2C) producten in de reguliere schoonmaak. Daarbij inventariseren we uw schoonmaakwensen, zodat we samen tot de meest wenselijke schoonmaakoplossing komen. Vervolgens vertalen we deze door naar een werkprogramma op maat. Bovendien houden we de ontwikkelingen in de markt en de veranderingen binnen uw organisatie scherp in de gaten, zodat we tijdig kunnen inspelen op eventuele gewijzigde behoeften.

Schoonmaakonderhoud Glasbewassing Specialistische reiniging