Schoonmaakonderhoud

Flip Schoonmaak verzorgt o.a. het schoonmaakonderhoud van:

  • Kantoren;
  • Trappenhallen / openbare ruimten in appartementencomplexen;
  • (Para)medische ruimten;
  • Algemene ruimten in bedrijfsverzamelgebouwen;
  • Recreatie- en verblijfsaccommodaties, kantines en sportcomplexen;
  • Scholen en opleidingsinstituten;
  • Winkelpanden.

Schoonmaakonderhoud op maat

Bij Flip Schoonmaak bedienen we een grote groep uiteenlopende opdrachtgevers. Dat geldt voor zowel de omvang van de bedrijven alsmede het soort bedrijf dat we bedienen. Zo rekenen we de winkel op de hoek tot onze klantenkring, maar bedienen we ook internationaal opererende organisaties. We ontzorgen tal van opdrachtgevers, op zowel grote als kleine schaal, op het gebied van schoonmaakonderhoud en bieden, indien gewenst, zelfs een op maat gesneden totaalconcept aan.

natuurlijk schoon

Bij Flip Schoonmaak leveren we uitstekende kwaliteit tegen marktconforme prijzen.

Uitvoering schoonmaaktraject

Het maken van heldere afspraken met de opdrachtgever vormt voor Flip Schoonmaak de basis voor een goede schoonmaak. Daarop volgend zijn een goede instructie, begeleiding van de medewerker(s) en de beschikbaarheid van de juiste materialen en middelen een vereiste. Alle gemaakte werkafspraken worden netjes vastgelegd in een projectboek dat op locatie beschikbaar is.

Systematiek en borging van kwaliteit

Bij Flip Schoonmaak waarborgen we eveneens een goede voortgang van de werkzaamheden, ook bij afwezigheid van de vaste medewerker(s) op het object. Al onze medewerkers zijn intern opgeleid en zijn volledig op de hoogte van de systematiek die we hanteren.

Om de kwaliteit van onze schoonmaakwerkzaamheden te bewaken en daar waar nodig te optimaliseren dragen onze gecertificeerde VSR-kwaliteitscontroleurs zorg voor de uitvoering van periodieke projectcontroles. Op die manier bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardig schoonmaakonderhoud.

Neem contact op